ZOMER: Clubhuis | Ma-Vr: 17h-23h30 | Weekend: 11h-23h | AfterWorkz III - 8 Aug

Viva Academy

Heb je de padel microbe - net zoals ons - volledig te pakken? Wens je je graag jouw padel skills te verbeteren in een leuke, gemotiveerde omgeving? Zoek je nog een toffe stage voor jouw kids? Zoek niet verder!

Didier Toussaint (Viva Academy Verantwoordelijke) en zijn team, helpen jou met mucho gusto verder. Je kan terecht bij ons voor volgende activiteiten;

< Terug naar lessen overzicht

Zomer : Themastage volwassenen

Wat

Wil je graag je slagenarsenaal verder verfijnen, dan is onze themastage voor volwassenen zeker iets voor jou.

Het hele slagenarsenaal (contra pared, bandeja, chiquita, vibora, …) komt in thema’s aan bod, waarbij u doorschuift van het ene terrein naar het andere en de desbetreffende trainer steeds een ander thema zal behandelen.

De stage gaat door van maandag tot en met donderdag van 19 u tot 20.30 u of van 20.30 u tot 22 u (u wordt op 1 van beide lesblokken ingepland) . Men kan vanaf 18 jaar deelnemen.

Wanneer

09 sep tem 13 sep (niet op donderdag 12/9)

Prijzen

Prijs: 90 euro leden en 105 euro niet-leden

 

Inschrijven
< Terug naar lessen overzicht

Didier Toussaint

Didier Toussaint is sinds 2014 fulltime tennistrainer en runt na een carrièreswitch vanuit de advocatuur reeds enkele jaren een succesvolle tennisschool. Voordien was Didier zelf een verdienstelijk tennisspeler met als hoogste ranking nummer 74 van België.

Inmiddels pikte Didier ook de padel sport op en volgde hij reeds de cursus Meet Padel van Tennis Vlaanderen. Kortom, bij hem is de leiding van onze academy in uitstekende handen!

Contact: academy@vivapadel.be , T: +32 474 51 25 75 )