ZOMER: Clubhuis | Ma-Vr: 17h-23h30 | Weekend: 11h-23h | AfterWorkz III - 8 Aug

Viva Academy

Heb je de padel microbe - net zoals ons - volledig te pakken? Wens je je graag jouw padel skills te verbeteren in een leuke, gemotiveerde omgeving? Zoek je nog een toffe stage voor jouw kids? Zoek niet verder!

Didier Toussaint (Viva Academy Verantwoordelijke) en zijn team, helpen jou met mucho gusto verder. Je kan terecht bij ons voor volgende activiteiten;

< Terug naar lessen overzicht

Zomerstages Jeugd

Wat

Tijdens de zomerstages voor jeugd van 5 tot en met 18 jaar focussen we in een leuke sportieve sfeer op het aanleren en verbeteren van alle slagen en technische vaardigheden van onze jeugdspelers.

Op vrijdagnamiddag kan men dan zijn verbeterde techniek gaan uittesten in onderlinge wedstrijdjes.

Er zit net na de middagpauze ook een klein gedeelte omnisport in onze stages.

De trainingsmethodes zijn aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Inbegrepen tussendoortje en lekkere maaltijd over de middag.

Wanneer

8 juli tem 12 juli (zomerstage 1) en 12 augustus tem 16 augustus (stage 2). Iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 16u.

Prijs:

160 euro leden en 175 euro niet-leden

Inschrijven
< Terug naar lessen overzicht

Didier Toussaint

Didier Toussaint is sinds 2014 fulltime tennistrainer en runt na een carrièreswitch vanuit de advocatuur reeds enkele jaren een succesvolle tennisschool. Voordien was Didier zelf een verdienstelijk tennisspeler met als hoogste ranking nummer 74 van België.

Inmiddels pikte Didier ook de padel sport op en volgde hij reeds de cursus Meet Padel van Tennis Vlaanderen. Kortom, bij hem is de leiding van onze academy in uitstekende handen!

Contact: academy@vivapadel.be , T: +32 474 51 25 75 )