WINTER: Clubhuis | Ma-Vr: 17h-23h30 | Weekend: 11h-23h | Start IC: 12 april

Onze Partners

KASTEEL VANHONSEBROUCK - FILOU

Naast de vele wedstrijdjes op onze terreinen, moet er ook naast het veld een match zijn. En die match was er meteen met onze vrienden van Filou. Daarom zijn zij onze partner in crime. En het wordt nog beter. Want dankzij hen kunnen wij achteraf proosten op een klinkende overwinning.

GE-FILOU-CITEERD!

YOPADEL & VELUM

Toen we onze tenten gingen opzetten In Berlaar kregen we meteen veel hulp van de vrienden van Velum. Zij zorgen voor de prachtige zeilen boven de velden. Een ook YOPadel was er van in het begin bij. Zij zorgden ervoor dat onze velden er piekfijn bijliggen. Met deze partners konden wij de bal niet misslaan.

DARE

Argenta Katia Mertens & Argenta Christophe Monsart

Argenta Lier maakt ook deel uit van ons team. En die kans wilden wij voor geen geld van de wereld missen. Een grote dank u wel en een bank vooruit!

TEGELS LAGRANGE & TDK

Graag schreeuwen wij van de daken dat we samenwerken met TDK Construct en dat jullie bij ons over de vloer kunnen komen dankzij Tegelhandel Langrange. Merci!

MEEUSSEN MONTAGE

Een goeie zonwering hadden we ook nodig. In dezelfde richting stonden dan ook onze neuzen en vroegen wij… Montage Meeussen.

SNAUWAERT

Kleren, schoenen, rackets en sportgerief van alle aard? Die vind je natuurlijk bij… Snauwaert!

MR SOLAR

Na een stevig potje padel moet je natuurlijk de batterijen opladen. Ook die van je auto. Dat kan op onze club dankzij Mr Solar.

Voel jij een karaktermatch tussen jouw bedrijf en Viva Padel? Interesse om de krachten te bundelen in de vorm van een leuke partnership?

Contacteer ons vrijblijvend op hello@vivapadel.be en ontdek de Viva mogelijkheden!