ZOMER: Clubhuis | Ma-Vr: 17h-23h30 | Weekend: 11h-23h | AfterWorkz III - 8 Aug

Gebruikersovereenkomst

Hoe kan ik een terrein reserveren?

Enkel via onze website www.vivapadel.be . Je kan deze website openen op zowel desktop als mobiele telefoons. Een terrein reserveer je door:
- In te loggen op jouw (gratis) Viva Padel account
- Een datum + terrein te kiezen
- Af te rekenen rechtstreeks (Bancontact,..) of via Viva Credits
- Na succesvolle reservatie krijg je hiervan een bevestigings e-mail

Hoeveel terreinen zijn er en op welke tijdstippen kan ik komen padellen?

Viva Padel Berlaar heeft 8 padel terreinen (dubbel) van YOPadel. Vier terreinen zijn overdekt door VELUM, vier terreinen zijn outdoor. De terreinen zijn bespeelbaar, 7 dagen op 7 van 08h00 tot 23h00.

De openingsuren kan je terugvinden bovenaan op elke pagina. Deze zijn ook het meest accuraat gezien er verschillende openingsuren zijn in de winter-en zomerperiode.

Wat zijn de dal-en piekuren?

Viva Padel hanteert twee verschillende tarieven; dal en piek.
Dal: 4 euro per persoon / per uur
- maandag tot en met vrijdag: 08h00 tot 17h00
- Zaterdag en zondag - hele dag
Piek: 5 of 7 euro per persoon / per uur
- Maandag tot en met vrijdag: 17h00 tot 23h00
- Outdoor 5 euro / Overdekt 7 euro

Ik wil graag eens komen spelen op de club zonder mij lid te maken. Kan dat?

Absoluut! Als gast speler kan je eenvoudig een veld boeken, al dien je altijd een gratis Viva-account aan te maken (met je e-mail adres). Eenmaal je account aangemaakt kan je tot 3 dagen vooruit boeken en zijn alle beschikbare terreinen open voor reservatie.

Kan ik een veld reserveren zonder credits te hebben aangekocht?

Ja, dat kan. Wie geen credits heeft aangekocht, kan het veld gewoon afrekenen aan het standaard speeltarief. Tip: wie vaak komt spelen, koopt best credits op voorhand aan doordat er bonus credits worden toegevoegd.

Wat zijn de verschillende soort boekingen wat uren betreft?

Een reservatie kan geboekt worden voor 1 uur, 1u30 of 2u00, afhankelijk van vrijliggende terreinen.

Helaas moet ik mijn reservatie annuleren. Kan dat en hoe doe ik dat ?

Geen enkel probleem. Je kan je reservatie kosteloos annuleren tot 2 uur voor een gemaakte reservatie op een buitenveld en tot 24 uur voor een reservatie op een binnenveld. De credits krijg je teruggestort in jouw wallet. Ook wie een rechtstreekse betaling heeft gedaan, krijgt het veld in credits teruggestort. Terugbetalingen worden niet uitgevoerd.

- Log in in jouw account en bekijk de “openstaande reservaties”.
- Klik op beheren (rechts). Daar vind je de mogelijkheid om te annuleren. .

Ze voorspellen regen en we hebben een buitenveld gereserveerd – is dit een probleem?

In tegenstelling tot tennis is padel een sport die aardig tegen neerslag kan. Ook na een stortbui zijn onze buitenvelden binnen de 15 minuten weer speelklaar. Kortom, padel is een all-round sport in zowel winter als zomer.

Wat zijn de voordelen van een Viva lidmaatschap?

Door lid te worden (jaarlijks lidmaatschap) krijg je toegang tot extra voordelen die interessant zijn voor actieve sporters. Een lidmaatschap bezorgt jou:
- Kortingen op speelminuten
- Mogelijkheden tot verder in de toekomst te reserveren dan een gastspeler
- Incentives voor het bereiken van bepaalde milestones (bekijk hier de Viva Reward Tree) binnen Viva Padel

Binnen ons lidmaatschap zijn er twee niveaus: Viva Member en Viva Member Plus (zie vraag over verschillen).

Wat is het verschil tussen Viva Member en Viva Member Plus?

Het Viva Membership bestaat uit 2 niveaus, voor ieder wat wils.

• Viva Member (€ 30)
o Kortingen op speelminuten
o Mogelijkheden tot verder in de toekomst te reserveren dan een gastspeler
o Incentives voor het bereiken van bepaalde milestones binnen Viva Padel

• Viva Member Plus (€ 50)
o De voordelen van de Viva Member
o Geen bijkomende kosten voor Padel Academy (stages, lessenreeks,…)
o Ongevallenverzekering Ethias – Tennis Vlaanderen
o Toegang tot Tennis Vlaanderen – padel interclub & toernooien
o Terugbetaling mutualiteit

Kan ik onbeperkt spelen als Gast Speler?

Als gast speler kan je enkel de vrijliggende terreinen boeken tussen vandaag en drie dagen vooruit, of het terrein nu vrij is in dal of piek – dit maakt geen verschil. Bijvoorbeeld, vandaag is maandag. Iedereen kan alle beschikbare terreinen boeken van maandag tot en met donderdag (de derde dag).

Enkel leden kunnen verder dan drie dagen in de toekomst een veld reserveren en dit tot maximum 21 dagen. Hier is het belangrijk om te onthouden dat er minstens twee Viva leden moeten toegevoegd worden aan een piek-reservatie. Dit is om speelgelegenheid te garanderen aan de Viva leden.

Kan ik onbeperkt spelen als Viva Member/Member Plus?

Je kan als member alle vrijliggende terreinen boeken tussen vandaag en 21 dagen vooruit. Er is geen beperking op het aantal reservaties voor daluren. Je kan dus zoveel reserveren als je wenst.

Er is wel een reservatie-beperking voor de piekuren. Je kan maximum 4 openstaande reservaties maken. Indien je 4 reservaties in piekuren gemaakt hebt, kan je weer reserveren van zodra er een reservatie afgelopen is of geannuleerd werd. Tip: wens je toch meer te spelen in piekuren? Maak goede afspraken met jouw padelvrienden, verspreid de reservaties en zo kom je samen meer aan spelen toe.

Wat is het doel van iemand een Viva Buddy te maken?

Twee redenen! Je kan enerzijds Viva vrienden toevoegen aan jouw account zodat je speelminuten aan elkaar kan doorgeven, bijvoorbeeld om een reservatie te delen in kostprijs.

De andere reden is dat je minstens één Viva Buddy nodig hebt om in een piekuur een reservatie te kunnen voltooien (meer dan 3 dagen vooruit). Zo garanderen we speelgelegenheid aan de Viva Leden.

Hoe voeg ik iemand toe aan mijn Viva Buddies lijst?

Heel eenvoudig! Ga naar “inloggen” en log in met jouw gegevens. In jouw account zie je onderaan “Padel Buddies toevoegen”. Het enige dat je nodig hebt om een vriend toe te voegen is zijn hashtag code; bijvoorbeeld #sa007. Eenmaal een vriend(in) toegevoegd aan jouw lijst kan je twee dingen doen:
- Toevoegen aan reservaties
- Viva credits/speelminuten aan elkaar toewijzen (voor onderlinge afrekening bijvoorbeeld)

Viva leden krijgen meer speelkansen in de piek momenten, hoe zit dat juist?

Enkel leden kunnen verder dan drie dagen in de toekomst een veld reserveren en dit tot maximum 21 dagen. Hier is het belangrijk om te onthouden dat er minstens twee Viva leden moeten toegevoegd worden aan een piek-reservatie. Dit is om speelgelegenheid te garanderen aan de Viva leden.

Kan ik als lid ook gastspelers uitnodigen?

Natuurlijk. Spelen doe je uiteraard met wie je wenst, ook niet-leden. Enkel de manier van reserveren is verschillend. Als lid heb je heel wat meer voordelen (zie voordelen Viva Member) dan een gast speler.

Kan mijn lidgeld worden terugbetaald via mijn mutualiteit?

Ja, enkel bij een Viva Member Plus account doordat je ook aansluiting hebt verkregen bij Tennis Vlaanderen. Eenmaal volledig aangesloten krijg je een e-mail met een attest in die je kan aangeven bij de mutualiteit.

Hoe betaal ik mijn padel reservatie? Hoe werkt het credit systeem?

Als gast speler heb je maar één mogelijkheid tot het afrekenen van een padel reservatie: een online-betaling via Banccontact,… Gast spelers betalen ook altijd de standaard tarifering van de velden (zonder korting).

Als Member (of Member Plus) zijn er altijd twee mogelijkheden tot afrekenen. Door rechtstreeks af te rekenen via Bancontact (zoals de gast spelers) of door Viva Credits. Credits zijn vooraangekochte speelminuten die je dan via jouw wallet kan opgebruiken aan reservaties.

Hoe lang zijn mijn Viva credits geldig?

Zolang je een geldig lidmaatschap hebt, blijven de Viva Credits gelden. Houd dus zeker jouw lidmaatschap actief zodat speelminuten niet verloren gaan.

Hoe werkt de Viva Rewards Tree?

Viva Padel beloont zijn actieve leden. Er zijn 4 niveaus van “activity”; iedereen start op het Amigo niveau. Van zodra iemand meer dan 15 uur heeft gereserveerd, stijgt hij van het Amigo niveau naar het Capitan niveau. Hierdoor krijgt hij/zij een beloning (zie Rewards Tree). Boven het Capitan niveau (30 uur gespeeld) hebben we ook nog het Experto (tussen 30 en 45 uur) en Maestro niveau (meer dan 45 uur), ook gelinkt aan beloningen. Telkens op 1 januari, wordt de activiteitenteller bij iedereen gereset naar 0 zodat er weer een nieuw jaar is waar iedereen de 3 prijzen kan najagen met een nieuwe prijzenboom.

Kan ik mijn abonnement vroegtijdig stopzetten?

Vermits een abonnement maar één jaar geldig is, vervalt het abonnement ook jaarlijks. Vroegtijdig stopzetten is dan ook niet mogelijk tenzij door langdurige ziekte of ongeval. De credits die op jouw account staan kan je wel doorgeven aan een Viva Buddy.

Wat zijn de voorwaarden van de Viva Cadeaubon?

Dankzij de Viva Voucher kan je iemand plezieren met speelkrediet op Viva Padel. Door de aankoop van de cadeaubon, wordt er een code ontwikkeld. Deze code kan worden gebruikt door de begunstigde op zijn/haar Viva Account. De aankoper van de cadeaubon krijgt hierdoor ook +10 euro speelminuten op zijn/haar eigen account. De Voucher kan niet worden genuttigd aan horeca, alsook niet voor het aankopen of huren van sportmateriaal. De speelminuten hebben louter betrekking op padel.

Ben ik verzekerd voor sportongevallen?

Indien je voor het Premium Membership hebt gekozen, ben je automatisch gedekt door de ongevallenverzekering van Tennis Vlaanderen en Ethias. Deze dekking is geldig wanneer je op het terrein staat. Indien geen Premium Member, val je bij een ongeval terug op jouw eigen verzekering. Wij zijn niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor ongevallen en diefstal.

Kan ik sportmateriaal verkrijgen op Viva Padel?

Je kan Belgisch sportmateriaal van Snauwaert zowel huren als aankopen.
• Padel ballen (doos van 4 ballen) kan je aankopen in de Schweppes Serre 24/7. Ook als het clubhuis gesloten is, kan je altijd bij deze plaats terecht voor versnaperingen en padelmateriaal.
• Padel racketten kunnen gehuurd worden tijdens de openingsuren van het clubhuis (zie vraag openingsuren). Kostprijs bedraagt € 2 per uur.
• Padel racketten kunnen aangekocht worden via de webshop. Klik hier voor de Shop. .

Belangrijk. Viva Padel is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door het gebruik van het bij Viva Padel gehuurde en/of gekochte materiaal.

Wat bij wijzigingen aan deze gebruiksvoorwaarden?

Indien de veranderingen aan onze gebruiksvoorwaarden inhoudelijk relevant zijn voor u en een invloed zullen hebben op jouw padel-ervaring, zal je op de hoogte worden gesteld van deze veranderingen en zal u deze dienen te aanvaarden alvorens deze op jou van toepassing zullen zijn.

Bij het niet-aanvaarden van deze veranderingen is het mogelijk dat je niet langer kan genieten van bepaalde voorwaarden en dat u niet kan genieten van bepaalde diensten waar u daarvoor wel gebruik van kon maken. .

Verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens van je zodat we je een optimale padel-ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie over welke gegevens wij verwerken en waarom, verwijzen we je graag naar onze privacy policy [LINK]. .

Wat in geval van onenigheid?

We hopen dat we eventuele problemen zo snel mogelijk opgelost krijgen.

Als we er toch niet in slagen om iets minnelijk op te lossen, is het Belgisch recht van toepassing zijn op het geschil en zijn uitsluitend de rechtbanken van Antwerpen bevoegd om kennis te nemen van het geschil. .

Jouw vraag niet teruggevonden? Contacteer ons gerust op hello@vivapadel.be !